Termeni si conditii

BC ”Victoriabank” SA deține toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind materialele prezentate in acest site și isi rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoana, fără acordul scris al BC ”Victoriabank” SA.

BC ”Victoriabank” SA  nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori. Banca depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate si exacte. Orice persoana care dorește sa achiziționeze unul din bunurile prezentate in site va contacta Banca, utilizând contactele indicate pentru a se informa asupra disponibilității bunului respectiv, asupra condițiilor contractuale, cursurilor valutare, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

Banca nu poartă răspunderea pentru actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul băncii.

Orice persoana care vizitează site-ul www.vanzari.victoriabank.md si care oferă date sau informații cu caracter personal băncii isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul transmiterii materialelor promoționale/marketing/soluționarea cererilor etc. Banca va păstra confidențialitatea acestor informații și le va prelucra în conformitate cu prevederile legii  privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133  din  08.07.2011, care Vă garantează următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției.

Am citit cele enunțate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mențiuni.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Pentru aceasta va rugam să accesați sectiunea Contact.